Çağlayan İlkokulu

WEB https://manavgatcaglayanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : A. HİSAR MAH. 4501 SOK. SK. NO 10 MANAVGAT / ANTALYA
VİZYON : Çağlayan İlkokulu, 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirlediği genel amaçlar çerçevesinde ilköğretim düzeyinde, kendisine, ailesine, ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve milletini seven, laik, demokratik, Türkiye Cumhuriyetinin temel niteliklerine ve Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş gençler yetiştirmeyi amaçlar. Bunu gerçekleştirmek üzere okulumuz öğretmenlerinin yetişmesi ve gelişmesi için onları hizmetiçi eğitim programlarına almayı hedefler.
MİSYON : Okulumuzda, öğrencilerin sosyal beceri ve akademik gelişimlerine fırsat veren eğitim ve öğretim ortamları oluşturulur. Öğretmenler geleceğin nesillerini yetiştirmekte büyük rol oynarlar. Değerlerine bağlı gelişime açık öğretmenler, Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda en iyi hizmeti sağlar.
BAŞARILAR : Okulumuz eğitim-öğretim açısından Manavgat İlçemizin en gözde okuludur.SBS ve İlbap sınavlarında başarı seviyesi yüksek olan bir okuldur.Kültürel ve Sportif yarışmalara aktif olarak katılan il ve ilçe dereceleri almış Takdir,Teşekkür ve çok sayıda Kupası bulunan bir okuldur.Aynı zamanda "BEYAZ BAYRAK" sahibi bir okuldur.

Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Öğretim Şekli :İkili.Sabah 3,4. sınıflar Öğleyin,1,2.Sınıflar Eğitim-Öğretim görmektedir.
Saatler : SABAH: 08:00-12:50 ÖĞLEN: 13:10-18:00
Isınma : Binalarımız Klima ısıtmalıdır.
Servis :
Ulaşım : Okulumuz İlçe Merkezinde olmasından dolayı hertürlü ulaşım imkanına sahiptir.
Yerleşim Yeri : Aşağıhisar Mahallesi 4501 Sokak No:12 Manavgat/Antalya
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Antalya İl Merkezine 70 km uzaklıkta olup Manavgat İlçe Merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :